Новини

Фестиваль моди MO/DNI відбудеться у новому форматі

Фестиваль моди MO/DNI пройде з фокусуванням уваги на цінностях sustainability та eco-friendly технологій, як для виробників одягу, власників брендів, дизайнерів, так і для споживачів. Цьогоріч фестиваль відбудеться в онлайн форматі. Фестиваль включатиме в себе покази колекцій виробників, які працюють у напрямках еко-дизайну в сучасній індустрії моди, он-лайн лекції від експертів в екологічному напрямку.

Індустрія моди один з найбільших факторів забруднення навколишнього середовища, тому запровадження екологічних інновацій набуває неабиякої актуальності.

Для популяризації серед професійної аудиторії та цільової аудиторій фешн-індустрії sustainability та eco-friendly технологій зйомки показу відбуваються на декількох локаціях, зокрема на полігоні ТПВ, на Південному Бузі, на Хмельницькому речовому ринку.

Фестиваль демонструє покази колекцій виробників, які працюють у напрямках еко-дизайну в сучасній індустрії моди, тому усі відеоролики відзняті у досить незвичних локаціях нашого міста задля популяризації місцевих брендів одягу серед профільної спільноти та цільової аудиторії фестивалю моди.

Пропонуємо Вашій увазі перший відеоролик за участю компанії «Білий халат» - продукція якої є символом надважливої професії лікаря - людей, які виступають на передовій у боротьбі з пандемією.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!