Новини

Відбулося нагородження Премією «Мама року Хмельниччини»

Це соціальний проєкт, спрямований на ідентифікацію жінок-матерів, які мають активну життєву позицію, ведуть соціальну роботу, вдало поєднують кар’єру зі своїми обов’язками матері та дружини, виховують соціалізованих дітей та займаються їх розвитком. Головний організатор - ГО "Бути жінкою".

Голосування за номінантів відбувалося через соцмережі.

Фінал проєкту відбувся у форматі закритого заходу з дотриманням карантинних обмежень.

Переможниці обиралися в чотирьох номінаціях:

- «Жінка року». Переможець - Людмила Гончар.

- «Жінка-хоробре серце». Переможець - Аліна Лоєвська.

- «Мама-блогер». Переможець - Юлія Мізера.

- «Мама року». Переможець - Юлія Сабій.

Мета проєкту - познайомити суспільство з історіями цих жінок, нагадати про багатогранність та силу української жінки, вкотре довести, що роль жінки, перш за все - це натхнення та мотивація в сім’ї задля збереження сімейного вогнища та родинних цінностей.

"Мені пощастило вручати нагороду в номінації "Хоробре серце", - каже міський голова Олександр Симчишин, за підтримки якого відбувся захід. - Це номінація для жінок, що виховують діток з особливими потребами. Для мене кожна з них - справжня героїня. А загалом - завжди кажу, що у слові МАМА - все".

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!