Новини

Хмельницькі школярі зустрілися із відомим спортсменом та військовим Олександром Ястребовим

В рамках проекту «Вивчай Україну» та до Дня фізичної культури і спорту Департаментом освіти та науки спільно з архівним відділом було проведено зустріч з учнями Хмельницької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №2. Слухачі мали унікальну можливість поспілкуватися із трикратним чемпіоном світу з кікбоксингу, заслуженим майстром спорту України з кікбоксингу ВТКА, основним збірником національної команди України, військовослужбовцем 8-го окремого полку спеціального призначення, що дислокується у місті Хмельницькому Олександром Ястребовим.

Під час спілкування спортсмен та військовий розповів школярам про те, наскільки важливо ставити перед собою мету і досягати її, якою працею та наполегливістю потрібно здобувати найвищі нагороди.

На завершення зустрічі Олександр побажав, міцного здоров'я, успіху, енергії, сил, терпіння, наполегливості, радості, впевненості в собі. Нехай перемоги не змусять себе довго чекати, а нагороди будуть відображенням старань та праці.

Довідково

Проект «Вивчай Україну» розроблений архівним відділом та Департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради. Його мета – національно-патріотичне виховання молодого покоління українців та формування громадянської позиції дітей. Проект передбачає проведення зустрічей школярів із видатними та цікавими особистостями.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!