Новини

До Міжнародного дня чистих берегів відбудеться екологічна акція

З метою привернення уваги громадськості до проблем засмічення водних об’єктів, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості громадян щороку у треті вихідні вересня світова екологічна спільнота організовує  прибирання узбережжя річок, морів, інших водних об’єктів у рамках Міжнародного дня чистих берегів.

Цьогоріч цей день припадає на 18 вересня. З цієї нагоди працівники управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста, студенти та викладачі Хмельницького Національного університету приберуть берег річки Кудрянка (від вул Кам’янецької до вул. Місячної).

Початок екологічної акції 18 вересня о 12.00. Відбудеться захід із дотриманням карантинних вимог.

Усі небайдужі хмельничани мають можливість долучитися до екологічної акції, а також організувати прибирання на берегах інших водойм. Врятувати річки можуть елементарні речі. Не смітити на березі, прибирати за собою і навчити цього дітей.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 65-65-90.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!