Новини

Футбольні інновації Хмельницької ДЮСШ №1

Задля популяризації розвитку футболу в місті Хмельницькому на базі Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 відбувся перший турнір "Битва голкіперів BRAVE GK" для двох вікових категорій (до 10 років та до 14 років). Головною «зіркою» незвичного заходу став двохразовий чемпіон України, володар Кубку, Суперкубку України, володар кубку УЄФА (в складі донецького Шахтаря) Рустам Худжамов.

Протягом декількох годин тривали різноманітні конкурси та завдання для майже трьох десятків юних воротарів. Оцінювалась майстерність роботи руками, удари ногами на точність та дальність, складні естафети, весь комплекс навичок необхідних для воротаря.

За результатами воротарських баталій визначились переможці та призери.

Молодша група:

1 місце - Роман Голайко ФК «Сокіл»;

2 місце - Даниїл Бондарь ФК «Сокіл»;

3 місце - Іван Бочаров ФК «Новатор».

Старша група:

1 місце - Єгор Клименко ДЮСШ №1;

2 місце - Арсентій Зв'ягінцев ДЮСШ №1;

3 місце - Кирило Бабенко ДЮСШ №1.

По завершенні змагань, втомлені та задоволені своїми виступами, переможці та призери отримали цінні подарунки від організаторів заходу та Рустама Худжамова. Головним же подарунком для усіх юних воротарів стала можливість поспілкуватись із славетним спортсменом, отримати автограф та переконатись у правильності обраної позиції на футбольному полі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!