Новини

В загальноосвітній школі №25 завершено облаштування великого спортивного комплексу

Завершено роботи із облаштування великого спортивного комплексу на території ЗОШ №25. Відтепер тут є три повноцінні спортмайданчики: один з вуличними тренажерами, другий - для футболу, волейболу, гандболу, великого тенісу, і ще один, який тільки-но завершили - для мініфутболу. Усі три майданчики мають зовнішнє освітлення. Спорткомплекс придатний для використання в будь-який час доби і року.

Вартість спортивного комплексу - 4,5 млн грн.

«Особливе задоволення - спостерігати, як на місці пустки або старих майданчиків виростають такі об'єкти! Загалом ми вже збудували 31 спортмайданчик. Так, є ще кілька навчальних закладів, які їх потребують. Ми про них пам'ятаємо і вже маємо в планах. Обов’язково зробимо! Працюємо далі!», - наголосив міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!