Новини

Хмельницьке «Поділля» здобуло перемогу у фіналі II туру чемпіонату України з регбі - 15

В Києві відбувся фінал II туру чемпіонату України з регбі – 15. В спортивному двобої зійшлися хмельницьке «Поділля» та столичний «Антарес». Команди в першому турі чемпіонату здобули перемоги над суперниками.

Від початку гри результат на табло був незмінний досить довгий час 0:6 на користь «Поділля». «Антарес» намагався боронити свої ворота та не підпускати суперника у свою залікову зону. Головною задачею «Поділля» було здобути перемогу з різницею у три спроби. Вже на 55 хвилині матчу, першу спробу заніс Тарас Марченко, реалізація Олексія Лещенка, рахунок 0:13. Далі Вадим Сівак та Андрій Шакур, лише по одній спробі від кінцевий рахунок гри - 0:25. Як результат «Поділля» завершило подинок II туру чемпіонату України з регбі - 15 впевненою перемогою.

13 вересня, регбійний клуб «Поділля» прийматиме на своїй території чемпіона України, харківський «Олімп».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!