Новини

Дитячий садок «Соколятко» готується до відкриття

Хмельницький - ЩодняНовий!

Заклад дошкільної освіти №2 "Соколятко", що у мікрорайоні Лезневе, розрахований на 150-160 вихованців, має площу 1500 кв. м., ділянку - 0,8 га.

«Це новенький дитсадочок в Лезневе. Зовсім скоро відкриття і справжнє свято для мікрорайону. Дитсадка в Лезневе не було ніколи.

Це вже 5-й збудований або добудований дитсадок у місті за кілька останніх років!» - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

На першому поверсі дитячого садочка розташовані три групи, дві з яких - із окремими входами, кухня, підсобні приміщення, кабінет завідуючої, ліфт для маломобільних діток. Також ліфт для подачі їжі.

Другий поверх - три групи, актова зала, приміщення для інвентаря, чистої білизни, господарських потреб, кабінети логопеда, психолога.

На вулиці - шість ігрових майданчиків (для кожної групи) та спортивний майданчик зі штучним покриттям для діток і учнів ЗОШ №13.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!