Проекти рішень виконавчого комітету

Про  припинення договору  оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» по вул. Свободи, 1 А, укладеного з ТОВ «Браво» 20.06.2000 р (зі змінами) в зв’язку з закінченням строку договору оренди

Про  припинення договору  оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» по вул. Свободи, 1 А, укладеного з ТОВ «Браво» 20.06.2000 р (зі змінами) в зв’язку з закінченням строку договору оренди

 

У зв’язку з закінченням 08.09.2020 року строку договору цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра», укладеного між виконавчим комітетом Хмельницької міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю «Браво», та розглянувши протокол засідання комісії по інвентаризації, розмежуванню і оцінці майна цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» від 11.08.2020 р., керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», рішенням двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013 № 11 «Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького»,  Порядком повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженим наказом Фонду державного майна України  від 07.08.1997 року № 847, виконавчий комітет міської ради 

 

В И Р І Ш И В:

 

1. Договір оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» по вул. Свободи, 1 А, укладений між виконавчим комітетом Хмельницької міської ради та товариством з обмеженою відповідальністю «Браво» 20.06.2000 р. (зі змінами), вважати припиненим 08.09.2020 р. у зв’язку із закінченням строку, на який його було укладено.

2. Створити спільну комісію по інвентаризації, розмежуванню і оцінці майна цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» станом на 31.08.2020 р., згідно з додатком.

3. Комісії підготувати та подати на затвердження виконавчого комітету документи, визначені Порядком повернення орендованих цілісних майнових комплексів державних підприємств після припинення або розірвання договору оренди, затвердженим наказом Фонду державного майна України  від 07.08.1997 року № 847.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Браво» забезпечити проведення аудиторської перевірки орендованого цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра».

5. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 26.12.2019 №1088 «Про розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу кінотеатру «Сілістра» по вул. Свободи, 1 А»

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Бондаренка.

 

Міський голова    О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!