Новини

Реалізація Стратегії розвитку міста Хмельницького

У 2020 році завершується термін реалізації Плану дій з реалізації Стратегії розвитку міста Хмельницького на 2017-2020 роки. Контроль за виконанням та досягненням передбачених цілей здійснюються постійно, відтак виникає потреба у формуванні Плану дій з реалізації Стратегії розвитку міста Хмельницького на 2021-2025 роки.

На підставі пропозицій виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств сформовано проєкт Плану дій на 2021-2025 роки, який надісланий членам робочої групи для ознайомлення та підготовки пропозицій. Виконавчими органами міської ради, комунальними підприємствами міста, враховуючи результати реалізації діючих проєктів, необхідність продовження їх у подальші роки, розроблено 75 проєктів, кожен з яких містить низку заходів, спрямованих на їх реалізацію протягом наступних п'яти років. Проєкти також  містять опис досягнення цілі, перелік виконавців, терміни реалізації, джерела фінансування, очікуваний результат від їх реалізації, індикатори виконання.

Проєкти впроваджуватимуть за рахунок коштів міського бюджету, державного бюджету, власних коштів підприємств, коштів інвесторів, коштів міжнародної технічної допомоги та міжнародних фінансових організацій, інших джерел. Робота над пропозиціями триватиме протягом трьох днів.

Детальніше у сюжеті ТРК «Місто»:

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!