Новини

Нове дорожнє покриття постелили комунальники на перехресті Свободи та Прибузької

Протягом 19-21 липня в нічну пору доби комунальники виконували роботи з поточного ремонту (улаштування асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїжджій частині) на вулиці Свободи, на ділянці від вулиці Вайсера до вулиці Прибузької (перехрестя включно). Роботи виконувалися вночі, щоб уникнути заторів в денний час та не ускладнювати хмельничанам пересування містом.

Під час проведення ремонтних робіт було виконано заміну зруйнованого бортового каменю, частково проведено регенерацію, встелено вирівнючий шар асфальту, постелено верхній шар асфальту, площею 6009 м2 та протяжністю 220 погонних метрів. Роботи виконав ПРаТ "Хмельницьке ШБУ-56".

Також передбачено відновити 400 м2 тротуару, встеливши бруківкою.

«Фактично завершили перший об’єкт ремонту суцільним методом у цьому році. Залишилися тротуари, пандуси і частина парковки. Далі Чорновола (від «Укрелектроапарату до Гальчевського з перехрестям), Трудова (від Чорновола до Пілотської), де заасфальтували перший, вирівнювальний шар і частина Заводської», - розповів міський голова Олександр Симчишин.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!