Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

УВАГА! Засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища відбудеться 22 липня о 10.00 в сесійній залі міської ради. 

 

ОНОВЛЕНИЙ ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянину дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки» (Цимбал В.М.)

2. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Моцна Л.У.)

3. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Миринович В.М.)

4. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Козак В.В.)

5. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Андреєв І.П.)

6. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Карета А.М.)

7. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бондар Л.А.)

8. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Адамчук О.В.)

9. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Пілецький В.Е.)

10. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Бухтіяров В.Г.)

11. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за давністю користування (набувальна давність)» (Вощина О.П.)

12. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам, внесення змін (Адамчук К.В.)

13. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину та зміну її цільового призначення» (Фесік Ю.Л.)

14. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Дзяворук М.І.)

15. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину та зміну її цільового призначення (Славінський О.П.)

16. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Войтова Л.І.)

17. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Петренко П.О.)

18. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частинами земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Черніховський М.І.)

19. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам та іноземній громадянці дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Кудінов Ю.В.)

20. Про розгляд проекту рішення «Про внесення змін до рішення виконкому Хмельницької міської ради від 18.06.1992 р. № 158» (Гесаль М.В.)

21. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Гарапенчук А.П.)

22. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність громадянці» (Шаталова О.С.)

23. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Герич А.В.)

24. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам, припинення права користування частиною земельних ділянок» (Спринчак М.В.)

25. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність іноземній громадянці» (Качур Т.Є.)

26. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Кебець І.М.)

27. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду громадянину» (Дзюбін І.В.)

28. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Дашкевич О.В.)

29. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Савчук В.В.)

30. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність громадянці» (КП «Хмельницькбудзамовник»)

31. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (Гречко Т.П.)

32. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, надання земельних ділянок в постійне користування, надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та встановлення земельних сервітутів» (Ткачук Л.І., ГУНП)

33. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду, поділ земельних ділянок, надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), встановлення земельних сервітутів» (Саторіні)

34. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками, розірвання договору оренди землі за згодою сторін, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання земельних ділянок в оренду, постійне користування, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Бодрость)

35. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду, надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (Пасатецький В.І.)

36. Про розгляд проекту рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод, зміну коду КВЦПЗ земельних ділянок» (Дідишен О.І.)

37. Про розгляд проекту рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), припинення права користування земельними ділянками, розірвання договору оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду» (ТОВ «Металеві водостічні системи»)

38. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками шляхом розірвання договорів оренди землі згодою сторін, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельних ділянок в оренду, погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок, зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки» (Хмельницька Л.С.)

39. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування земельними ділянками шляхом розірвання договору оренди землі за згодою сторін та надання земельних ділянок в оренду, погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки» (ТОВ «Автопромтехмащ»)

40. Про розгляд звернення ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Віднова» (повторно) щодо зміни конфігурації земельної ділянки, яка розташована по вул. Гагаріна, 35 кадастровий номер 6810100000:01:008:0702.

41. Про розгляд звернення Обслуговуючого кооперативу «Садівниче товариство «Левада-Гречани» щодо відмови громадянам Міцінській О.І. та Щетинському І.С. у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва в ОК «Садівниче товариство «Левада-Гречани».

42. Про розгляд звернення ТОВ «Декор-С» щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0400 га по прс. Миру,57/3 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури.

43. Про розгляд звернення ФОП Гончара І.Я. щодо повторного розгляду питання стосовно перенесення тимчасової споруди загальною площею18,0 кв.м (номер в комплексній схемі 131), яка знаходиться по вул. Прибузькій (в районі буд. №32) на вул. Старокостянтинівське шосе (тр. зуп. «АЗС №2, рух в сторону центру), а саме: між прс. Миру та вул. Зарічанською із збільшенням загальної площі до 30,0 кв.м.

44. Про розгляд звернення ФОП Гончара І.Я. щодо повторного розгляду питання стосовно перенесення тимчасової споруди загальною площею 18,0 кв.м (номер в комплексній схемі 397), яка знаходиться по вул. П.Мирного (біля гуртожитку училища №9) на проїзд П.Мирного (біля буд. №9) із збільшенням загальної площі до 30,0 кв.м.

45. Про розгляд звернення ТОВ «Ратекс» щодо перенесення тимчасової споруди (кіоску) з центральної частини міста, який розташований по вул. Проскурівського підпілля (біля буд. №34), площею 15,54 кв.м., на транспортну зупинку «Педагогічна Академія», яка розташована по вул. Проскурівського підпілля (поблизу будинку №127/1) із збільшенням площі до 25 кв.м.

46. Про розгляд звернення громадянки Хепхезер Т.В. щодо можливості встановлення тимчасової споруди павільйону площею 18,0 кв.м. для здійснення підприємницької діяльності на розі вулиць Львівське шосе – Хотовицького.

47. Про розгляд звернення ФОП Певнєва О.В. щодо перенесення торгового ряду площею 198 кв.м. з вул. Львівське шосе на вул. Курчатова біля буд. № 13 – 30 кв. м., вул. Панаса Мирного біля тр. зупинки «Вул. Залізняка» – 20 кв. м., вул. Панаса Мирного біля буд. № 23 – 90 кв. м., вул. Панаса Мирного біля буд. № 9 – 58 кв. м.

48. Про розгляд звернення громадянина Стельмаха Б.М. щодо приватизації земельної ділянки площею 400 кв.м. по вул. Нижній Береговій, ½, яка перебуває в оренді Котової І.Б.

49. Про розгляд листа управління земельних ресурсів та земельної реформи на виконання вимог рішення Хмельницького окружного адміністративного суду від 12.05.2030 по справі №560/1307/20 щодо розгляду питання стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва громадянину Касянчуку Віктору Вікторовичу та надання відповідних висновків та пропозицій.

50. Про розгляд листа департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів щодо виділення земельної ділянки громадянці Бойко С.О., дружині загиблого учасника АТО, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

51. Про розгляд звернення депутата міської ради Мельника С.Г. щодо прискорення розгляду питання щодо відведення громадянці Вахідовій Т.Т. земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, що розташована в м.Хмельницький по вул.Тернопільська 13/3 блок З місце 17 в гаражному кооперативі «Безпека» (включено в проект рішення (Черніховський)

52. Про розгляд звернення громадянки Козяр М.Ф. щодо визнання безпідставними відмови у погодженні меж земельної ділянки, здійснення розгляду матеріалів щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1184 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Раєвського,12 та передачі її у приватну власність без погодження суміжними землекористувачами гр. Лескової Л.Г. та гр. Гребенюк Н.Я. та щодо розгляду технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Раєвського,12 та передачі її у приватну власність без погодження суміжними землекористувачами гр. Лескової Л.Г. та гр. Гребенюк Н.Я.

53. Про розгляд звернення громадянки Гевчук Н.А. щодо погодження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства в землі житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Гончарова, 2/1а.

54. Про розгляд звернення ФОП Яцкова О.М. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності з вул. Пілотської (біля буд. №117/1) на вул. Зарічанську (біля буд. №34) з подальшим збільшенням площі тимчасової споруди з 22,0 кв.м до 28,0 кв.м.

55. Про розгляд звернення громадянина Яцишина В.А. щодо встановлення торгового павільйону площею 30 кв. м. на власній земельній ділянці по вул. Кам’янецькій, 127.

56. Про розгляд звернення ТОВ «Проскурів Преса» щодо надання дозволу на встановлення двох нових кіосків для реалізації друкованої продукції по вул. Майборського, 12 та по вул. Попова, 7 та щодо перенесення кіоску з вул. Соборної, 43 на вул. Старокостянтинівське шосе, 1/1.

57. Про розгляд звернення ФОП Михайлюк І.А. щодо розширення площі кіоску з 6,0 кв.м. до 10 кв.м. по вул. Івана Франка біля буд. № 10.

58. Про розгляд звернення ФОП Нассер Г.А. щодо узаконення збільшеної площі тимчасової споруди (з 10 кв. м. до 27 кв. м.) по вул. Курчатова біля буд. № 1А.

59. Про розгляд звернення громадянина Поліщука В.В. щодо перенесення тимчасової споруди павільйону площею 30 кв.м., розміщеної на розі вул. Молодіжна – провул. Молодіжний на вул. Інститутську біля буд. № 17 (в існуючий торговий ряд).

60. Про розгляд звернення громадянки Велнянко Е.Б. щодо узаконення збільшення площі тимчасової споруди з 59,5 кв. м. до 85,4 кв. м. по Львівському шосе, біля буд. № 10/1.

61. Про розгляд звернення громадянки Шкрібляк С.Б. щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 1135 кв.м. по вул. Купріна, 54.

62. Про розгляд звернення громадянки Тютюнник І.А. щодо надання згоди на проведення благоустрою прилеглої території до земельної ділянки по вул. Нижній Береговій, 2/4.

63. Про розгляд звернення громадянки Літвін В.І. щодо винесення на сесію питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Кам’янецькій площею 0,0222 га.

64. Про розгляд звернення гр. Гарбузюк О.В. щодо зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Молодіжній, 8/3 з 3.15. – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови на 2.10 – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

65. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території центральної частини міста Хмельницького».

66. Про розгляд проекту рішення «Про затвердження містобудівної документації м. Хмельницький. Детальний план території «Заріччя».

67. Про розгляд звернення ТОВ фірма «Скорпіон ЛТД» щодо винесення на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про надання дозволу на зміну коду КВЦПЗ земельної ділянки в м. Хмельницькому, вулиця Панаса Мирного, 9, кадастровий номер 6810100000:16:006:0023 з «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (під будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення) – землі житлової та громадської забудови» на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (під будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення) – землі житлової та громадської забудови» площею 0,5800 га.

68. Про розгляд звернення ректора Національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 377,8000 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вулиця Шептицького Митрополита, 200 15.03 для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби України (для потреб оборони) – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

69. Про розгляд звернення громадянина Храпицького О.В. щодо відтермінування необхідності зміни коду цільового призначення земельної ділянки по вул. Панаса Мирного, 14/3А площею 0,12 га до моменту здачі побудованого приміщення в експлуатацію, та продовження терміну оренди ділянки на 3 роки.

70. Про розгляд звернення ТОВ «Інвестиційна компанія «МЕГА» надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по проспекту Миру 99/ 2А, площею 1, 5962 га, кадастровий номер 6810100000:16:007:0323 на земельні ділянки 1 – площею 0,1209 га, 2 – площею 0,6218 га, 3 – площею 0,8535 га. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код 11.02).

71. Про розгляд звернення приватного акціонерного товариства «Хмельницьке автотранспортне підприємство 16806» щодо винесення на розгляд сесії міської ради питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «12.04 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства – землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення» на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури – землі житлової та громадської забудови» площею 1,3200 га кадастровий номер 6810100000:01:004:0406 що розташована за адресою: м. Хмельницький, вулиця Староміська, 1.

72. Про розгляд звернення ПП «Інвестиційний альянс» щодо зміни коду класифікації цільового призначення земельної ділянки по вул. Кам’янецькій, 137А з 03.13 – для будівництва та обслуговування інших будівель закладів побутового обслуговування на 02.10 – для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

73. Про розгляд звернення релігійної громади Храму Пророка Іллі УПЦ КП щодо внесення на розгляд сесії питання про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 03.04 для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій – землі житлової та громадської забудови в м. Хмельницькому, вулиця Львівське шосе, 34 загальною площею 3960 кв.м. кадастровий номер 6810100000:11:001:0169 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

74. Про повторний розгляд звернення ФОП Рогатюк В.Г. щодо внесення на розгляд сесії питання про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадського забудови – землі житлової та громадської забудови в м. Хмельницькому, вулиця Західно-Окружна, 39/1 загальною площею 1500 кв.м. кадастровий номер 6810100000:11:011:0107 з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

75. Про повторний розгляд звернення громадянина Рогатюка В.В. щодо внесення на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадського забудови – землі житлової та громадської забудови в м. Хмельницькому, вулиця Західно-Окружна, 39/1 загальною площею 380 кв.м.

76. Про розгляд звернення ТОВ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ «ОТТО» щодо надання згоди на викуп під нерухомим майном земельної ділянки площею 0,1824 га, кадастровий номер 6810100000:09:004:0091, за адресою: Львівське шосе, 31/2 у м. Хмельницькому.

77. Про розгляд звернення громадянки Протопопової Н.П. щодо надання дозволу на розширення існуючої тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності у зв'язку зі зміною ескізів фасадів, кіоску площею 9,35 кв.м. на 15,85 кв.м. по вул. проспект Миру (біля буд. №71/1, в р-ні тр.зуп. «Медтехніка») в м. Хмельницькому.

78. Про розгляд звернення ФОП Головко Г.С. щодо надання дозволу на збільшення площі тимчасової споруди (кіоску) по вул. П.Мирного, (біля будинку № 35), номер в комплексній схемі 243, із 12,0 м2 до 20,0 м2 для підведення до кіоску системи водопостачання та водовідведення.

79. Про розгляд звернення громадянки Федоришиної Л.П. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною тощею 0,0938 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, провулок Купріна та передання її у власність.

80. Про розгляд звернення ФГ «Баркософт Агро» щодо припинення договору оренди землі № 040974200233 від 28.10.2009 та додаткових угод до нього.

81. Про розгляд звернення ТОВ «ХЕППІ ГАРДЕН» щодо передачі в оренду земельної ділянки площею 0,85 га, кадастровий номер: 6810100000:37:001:0026, що знаходиться за адресою: вул. Кості Степанкова, 3/2 у м. Хмельницькому, на 10 років.

82. Про розгляд звернення ПП «ЛІДЕР СТАНДАРТ» щодо внесення зміни в рішення тридцять дев’ятої сесії Хмельницької міської ради від 04.03.2020 № 51, змінивши термін укладення договору оренди землі ПП «ЛІДЕР СТАНДАРТ» з 3 років на 10 років, у зв’язку з розміщенням на земельній ділянці нерухомого майна.

83. Про розгляд звернення ПМП «Літмаш» щодо винесення на розгляд комісії питання встановлення рівня залягання ґрунтових вод, фіксування рівня залягання ґрунтових вод та застосування локального коефіцієнта залягання ґрунтових вод менше 3 м при визначенні нормативних грошових оцінок земельних ділянок з кадастровими номерами 6810100000:10:001:0794 та 6810100000:10:001:0793.

84. Про розгляд звернення Войтовича І.В. щодо поновлення договору оренди землі №040974200064 від 01.04.2009 по проспекту Миру 41/3 на новий термін на 10 (десять) років та не змінювання коду КВЦПЗ вищезазначеної земльної ділянки з «03.15» на «03.10», так як земельна ділянка на сьогоднішній день згідно призначення до договору оренди землі не використовується, прибутку не приносить.

85. Про розгляд звернення обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Пілотський» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Пілотській, 6/1, площею 0,2989 га, кадастровий номер 6810100000:06:001:0325.

86. Про розгляд звернення ТОВ « Дельта-С» надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул. Пілотська, 6/1, площею 0,2989 га, кадастровий номер 6810100000:06:001:0325.

87. Про розгляд звернення ТОВ «ДН Транс» щодо винесення на розгляд сесії Хмельницької міської ради рішення про зміну коду КВЦПЗ з «03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «02.10 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури – землі житлової та громадської забудови» земельної ділянки площею 0,72 га кадастровий номер 6810100000:16:007:0027, що розташована за адресою : м. Хмельницький, вул. Озерна, 14.

88. Про розгляд звернення ГО «Хмельницьке обласне об’єднання миротворців України» щодо погодження управлінням житлово-комунального господарства проекту благоустрою території на генеральному плані, зокрема схеми розміщення паркомісць та майданчиків для відпочинку людей на землях міської ради на земельній ділянці кадастровий номер 6810100000:03:009:0018 за адресою м. Хмельницький, вул. Старокостянтинівське шосе, 20/4.

89. Про повторний розгляд звернення Гутника С.О. щодо внесення змін до договору оренди землі № 040974200309 від 16.12.2009, про зміну код КВЦПЗ земельної ділянки в м. Хмельницькому вулиця Лікарняна, 3/1, кадастровий номер 6810100000:08:001:0217, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Хмельницькому вулиця Лікарняна, 3/1.

90. Про розгляд звернення ТОВ «Трієра Сторедж» щодо внесення на розгляд сесії питання про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування приміщення складу) - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення по вул. Курчатова, 8/7А, м. Хмельницький загальною площею 0,7543 га кадастровий номер 6810100000:14:002:0313 на земельну ділянку № 1 площею 0,7347 га, земельну ділянку № 2 площею 0,0108 га та земельну ділянку № 3 площею 0,0088 га

91. Про розгляд звернення Управління міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області щодо внесення на розгляд сесії питання про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0800 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, вулиця Староміська,11.

92. Про розгляд звернення Галкіна Г.Я. щодо внесення на розгляд сесії міської ради питання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0457 га., що розташована за адресою: м. Хмельницький, вулиця Купріна, 57/1 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (для обслуговування торгово-офісних приміщень) – землі житлової та громадської забудови з метою передачі її в оренду.

93. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькжитлокомплекс» щодо відтермінування терміну сплати коштів пайової участі у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького за договорами №288, №289, №290, №291, №292 від 22.11.2016, №107 від 14.06.2018 до «01» січня 2021 року на багатоповерхові житлові будинки за адресою: м. Хмельницький, вул. Львівське шосе, 20/1-Б.

94. Про розгляд звернення ТОВ «Єврооптторг-плюс» щодо відтермінування терміну сплати коштів пайової участі у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького за договором №205 від 08.11.2017 до «01» січня 2021 року на об'єкт Будівництво 10-ти поверхового багатоквартирного житлового будинку з вбудовано- прибудованими приміщеннями громадського призначення, за адресою: м. Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 111

95. Про розгляд звернення ТОВ «Житлоплюс» щодо відтермінування терміну сплати коштів пайової участі у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького за договором №305 від 25.11.2016 до «01» січня 2021 року на об'єкт Будівництво сьомого багатоквартирного багатоповерхового житлового будинку.

96. Про розгляд звернення громадянки Баранської Г.П. щодо надання дозвілу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1530 га, що розташована за адресою: м. Хмельницький, проїзд Глібова для ведення особистого селянського господарства та надання її у власність.

97. Про розгляд звернення Беньковича А.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0487 га за адресою: м.Хмельницький, вул.Геологів, 3, без погодження суміжного землекористувача, а саме: Колективного підприємства «спеціалізована пересувна механізована компанія - 40».

98. Про розгляд звернення товариства співвласників багатоквартирного будинку «Фенікс» щодо відповідності майбутньої забудови по вул. Річковій, 38 будівельним нормам та правилам.

99. Про розгляд звернення Янкового О.О. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0.0849 га, яка знаходиться за адресою: в межах населеного пункту м. Хмельницький Хмельницької області, для ведення особистого селянського господарства (код згідно КВЦПЗ - 01.03) та надання її у власність.

100. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькнасіння »щодо встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – кіоску по вул. Вінницька, 54 (на власній земельній ділянці)

101. Про розгляд звернення ФОП Олексюка Р.В. щодо перенесення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності – павільйону який розташований на розі вул.П.Мирного-Залізняка на вул.Львівське шосе (тр.зуп. «вул.Хотовицького»).

102. Про розгляд проекту рішення «Про створення об’єкту благоустрою-скверу в мікрорайоні Гречани».

103. Про розгляд звернення ПП «Скіф М» щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 2615 кв.м., кадастровий номер  6810100000:07:004:0111 з «03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на «03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» та припинення договору оренди землі №08/1 від 30.01.2019 року.

104. Про розгляд звернення ПП «Укрстандарт плюс» щодо надання в оренду земельної ділянки площею 2615 кв.м., що знаходиться за адресою: вул.Купріна,65, кадастровий номер 6810100000:07:004:0111, строком на 10 років.

105. Про розгляд звернення ПП «Укрстандарт плюс» щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки площею 2615 кв.м., що знаходиться за адресою: вул.Купріна, 65, кадастровий номер 6810100000:07:004:0111.

106. Про розгляд звернення ТОВ «ІНТЕЛ- СПОРТ» щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки несільськогосподарського призначення , кадастровий номер 6810100000614:004:004:0280 з цільовим призначенням «11.02 – для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для реконструкції частини меблевого цеху з добудовою магазину, землі житлової і громадської забудови, загальною площею 0,0727 га, що розташована за адресою: вул. Курчатова,19.

107. Про розгляд звернення гр.Гевчук Наталії Анатоліївни щодо погодження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із «земель сільськогосподарського призначення» - для ведення особистого селянського господарства на «землі житлової та громадської забудови» - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул.Гончарова,2/1а. (Відповідь в.о. начальника управління земельних ресурсів та земельної реформи Л.Матвеєвої додається).

108. Про розгляд звернення ОК «Житловий комплекс «Олімпійський – 3» питання  щодо погодження управлінням житлово – комунального господарства та управлінням капітального будівництва проектної документації Робочого проекту по будівництву комплектної двотрансформаторної підстанції 10/0, 4 кВ з трансформаторами по 630 кВА – 2 КТПГ – 630/10/0, 4 УІ (6/20-01-ЗЕМ).

109. Про розгляд звернення ПХ обласного акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Хмельницьктурист» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Прибузькій, 6.

110. Про розгляд звернення гр. Станіславова Павла Олександровича  щодо продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 800 кв.м., кадастровий номер 6810100000:16:006:0014, що розташована по вул.Панаса Мирного, 1/4 під будівництво молодіжно – розважального центру.

111. Про розгляд звернення ПП «Будремпроект – Стандарт» щодо внесення змін в графу 2 пункту 1 рішення 49 сесії міської ради від 08.04.2015 №42, замінивши слова «для будівництва багатоквартирного житлового будинку (перша та друга черги)» на слова «для будівництва багатоквартирних житлових будинків секційного типу».

112. Про розгляд проекту рішення «Про припинення права користування частиною земельної ділянки та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Рассел Т.)

113. Про розгляд проекту рішення «Про надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Боголюбська Н.І.)

114. Про розгляд звернення ТОВ «Фірма «Варанта» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул.Соборній,11 площею 119 кв.м. під промтоварний магазин.

115. Про розгляд звернення начальника КЕВ м.Хмельницького В.Деренівського щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 11,2521 га, ( в т.ч. земельна ділянка №1 площею 10,7050 га та земельна ділянка №2 площею 0,5471 га) по вул.П.Болбачана,9 15.01-для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

116. Про розгляд звернення директора ПРБП «Комунбуд» В.Рауша щодо припинення права постійного користування земельної ділянки площею 1.3000 га, що розташована за адресою: вул.Озерна, 16.

117. Про розгляд звернення виробничо – комерційної  фірми «Поступ» щодо надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0.0040 га по вул.Бандери Степана, 57 під добудову із легких металоконструкцій торгового залу аптеки до приміщення фірми та надати її в оренду.

118. Про розгляд звернення громадянки Курій І.В. щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Південній площею 900 м2 для городництва.

119. Про розгляд звернення Гниленького, В.В. щодо припинення права користування земельною ділянкою по вул. Курчатова, 6-А площею 383 м2 шляхом розірвання договору оренди землі.

120. Про розгляд звернення Найдук Е.С. щодо продажу земельної ділянки по вул. Курчатова, 6-А площею 383 м2.

121. Про розгляд звернення Кондратюк С.М. щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Тичини площею 290 м2 для городництва.

122. Про розгляд звернення Хмельницької обласної організації Українського товариства мисливців і Рибалок щодо продовження договору тимчасового безоплатного користування водоймою в мікрорайоні Дубово.

123. Про розгляд звернення КП «Хмельницькбудзамовник» щодо надання в постійне користування земельної ділянки між вул. Мирного та вул. Старокостянтинівське шосе уздовж вул. Гетьманської орієнтовною площею 9500 м2.

124. Про розгляд звернення ПП «ЕН» щодо продажу земельної ділянки по вул. Кам’янецькій, 21-Б площею 833 м2.

125. Про розгляд звернення ПФ «Імунітет» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Будівельників, 22/1 площею 1596 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

126. Про розгляд звернення ПФ «Імунітет» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Будівельників, 22/1 площею 1018 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

127. Про розгляд звернення Чабак В.М. щодо надання в оренду земельної ділянки по вул. Трудовій площею 650 м2 для городництва.

128. Про розгляд звернення гаражного кооперативу «4 поршня» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Кооперативній площею 7708 м2 для будівництва та обслуговування гаражів.

129. Про розгляд звернення ТОВ «Мрія забудовника» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чорновола, 35/1 площею 800 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

130. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькзалізобетон» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чорновола, 31  площею 93211 м2 у зв’язку з необхідністю внесення змін до Державного земельного кадастру.

131. Про розгляд звернення ТОВ «Хмельницькзалізобетон» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Чорновола, 31  площею 4420 м2 для обслуговування цілісного майнового комплексу.

132. Про розгляд звернення Тарасюка О.М. та Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Проскурівській, 66 площею 176 м2 для обслуговування нежитлового приміщення.

133. Про розгляд pвернення громадянина Ченаш А.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Тракторній для ведення особистого селянського господарства.

134. Про розгляд звернення громадянки Юрчук Т.П. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Польова, 91 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

135. Про розгляд звернення громадянина Дунець С.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Кошарського, 60/1 для ведення особистого селянського господарства.

136. Про розгляд звернення громадянки Шеремети В.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Успенська, 4 для ведення особистого селянського господарства.

137. Про розгляд звернення громадянки Котової І.Б. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) зі зміною цільового призначення з «01.07 для городництва – земля сільськогосподарського призначення» на «01.03 для ведення особистого селянського господарства – землі сільськогосподарського призначення»  по прв. Нижній Береговий

138. Про розгляд звернення громадянина Антонійчук Н.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Щаслива.

139. Про розгляд звернення громадянина Стецюк З.Г. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Нагірна, 22.

140. Про розгляд звернення громадянина Хованець Ю.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Прифермська, 4 А.

141. Про розгляд звернення громадянина Ситницького О.О. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, прс. Миру, 102/4Д блок 1, бокс 7 г.

142. Про розгляд звернення громадянки Собко Н.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Раєвського, 3.

143. Про розгляд звернення громадянки Дідик Л.І. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) в обслуговуючий кооператив «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для індивідуального садівництва.

144. Про розгляд звернення громадянки Усенко О.С. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Тракторній для ведення особистого селянського господарства.

145. Про розгляд звернення громадянки Андреєвої К.Ф. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. Тракторній для ведення особистого селянського господарства.

146. Про розгляд звернення громадянки Гуменної Р.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) по вул. С. Бандери, 37 для ведення особистого селянського господарства.

147. Про розгляд звернення громадянки Площинської Л.А. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) в обслуговуючий кооператив «Садівниче товариство «Левада-Гречани» для індивідуального садівництва.

148. Про розгляд звернення громадянки Мороз І.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0670 га для індивідуального садівництва в обслуговуючому кооперативі «Керамік».

149. Про розгляд звернення громадянина Мантуляка Д.П. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0024 га для будівництва індивідуального гаража  по прс. Миру, 102/4 Д, блок 1, бокс 7в.

150. Про розгляд звернення громадянки Дубової З.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0021 га для будівництва індивідуального гаража  по Заводській, 24.

151. Про розгляд звернення громадянина Дудара В.С. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0021 га для будівництва індивідуального гаража  по вул. С. Бандери, 82/3, гаражний кооператив «Озерний-М», блок 2, бокс 25/а.

152. Про розгляд звернення громадянина Плюха П.Б. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0033 га для будівництва індивідуального гаража  по вул. Тернопільській, 12/1, гаражний кооператив «Університетський», блок Б, бокс 43.

153. Про розгляд звернення громадянки Клубніцкої С.В. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0071 га для будівництва індивідуального гаража  по вул. Купріна, 64, гаражний кооператив «Автолюбитель», блок В, бокс 23.

154. Про розгляд звернення громадянина Сидорчука М.М. про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0800 га в садівничому кооперативі «Степок» для ведення садівництва.

155. Про розгляд звернення громадянки Федорчук В.П. про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність по вул. Зоряній  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

РІЗНЕ

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!