Новини

Співфінансування будівництва Палацу спорту та ремонтні роботи в навчальних закладах - результати позачергової 43-ї сесії міської ради

Відбулася позачергова сесія міської ради. Потреба у проведенні засідання була викликана тим, що місто вкотре бере участь у конкурсі на співфінансування будівництва Палацу спорту і мало передбачити співфінансування з міського бюджету.

"Документи всі готові, якщо отримаємо співфінансування від держави, то зможемо значно пришвидшити темпи будівництва", - сказав міський голова Олександр Симчишин.

За результатами роботи депутати довиділили 3,2 млн грн на будівництво Палацу Спорту, аби забезпечити цього року своє співфінансування (18,2 млн грн) і взяти участь у конкурсі на фінансування з Державного бюджету.

Виділено також кошти на завершення будівництва першої черги НВК №10 (до кінця року), продовження будівництва корпусу НВО №1 (фасад, харчоблок, їдальня), добудову корпусу ЗОШ №8 (дах).

Понад мільйон гривень виділено на придбання житла для учасників російсько-української війни (загалом 2,1 млн грн). Також на придбання 4 квартир для дітей сиріт (за минулі роки четверо дітей сиріт вже отримали своє житло).

Детальніше у сюжеті МТРК "Місто"

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!