Новини

Бухгалтери відзначають професійне свято

Сьогодні в Україні відзначають День бухгалтера та аудитора. З цієї нагоди бухгалтерів комунальних установ, відділів та управлінь міської ради із професійним святом привітав заступник міського голови Андрій Бондаренко.

«Від імені міського голови Олександра Симчишина та себе особисто хочу привітати вас із професійним святом. Ваша професія складна та потрібна. Бухгалтером може працювати лише людина, яка має особливий талант. Від роботи бухгалтерії великою мірою залежить успішність керівника підприємства, установи. Ви є опора як для керівника, так і для колективу. Бажаю вам міцного здоров’я, сімейного затишку, здійснення мрій, щоб держава та роботодавці гідно оцінювали вашу працю. Зі святом вас!», - сказав Андрій Бондаренко.

Після вітальних слів Андрій Євгенович вручив почесні грамоти та цінні подарунки представникам цієї професії.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!