Новини

Анатолій Нестерук відповідав на телефонні звернення хмельничан

Відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Сьогодні із мешканцями міста спілкувався заступник міського голови Анатолій Нестерук. Протягом години пролунало шість телефонних дзвінків. Хмельничан турбували питання нарахування оплати за комунальні послуги, ремонт житлового фонду тощо.

На телефонну лінію звернулася мешканка будинку №12, що на вулиці Перемоги. Жінка скаржилася, що тариф на тепло для їх під’їзду значно відрізняється від тарифу іншого під’їзду цього ж будинку.

«Ми вивчимо ваше питання. За потреби зберемо збори мешканців та роз’яснимо ситуацію», - запевнив Анатолій Макарович.

Наступним звернувся хмельничанин, який просив звернути увагу на узбіччя біля виїзду на Тернопіль, адже там надзвичайно висока трава.

«Ми косимо за графіком і заклали кошти на боротьбу з борщівником, але саме ця територія відноситься до Хмельницького району і ми не можемо там проводити роботи. Ми вже неодноразово зверталися до них із відповідними листами», - розповів Анатолій Макарович.

Ще два дзвінка стосувалося ремонту дахів житлових будинків Залізняка, 14/2 та Купріна, 54.

Анатолій Макарович одразу дав відповідні доручення керівниками управляючих муніципальних компаній, щоб вони звернули увагу на проблеми та найближчим часом вирішили їх.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!