Новини

Увага! 9-11 липня триватимуть підготовчі роботи до асфальтування частини вулиць Чорновола і Трудової: з 22-ої до 6-ої години буде ускладнено рух транспорту

В зв’язку із виробничою необхідністю проведення підготовчих робіт до улаштування асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїжджій частині доріг (влаштування вирівнювального шару, регенерація конструктивних шарів дорожнього одягу) буде ускладнено рух автомобільного та громадського транспорту:

- на вул. Чорновола від вул. Госпітальної до вул. Гальчевського (перехрестя включно) з 22.00 9 липня (четвер) до 6.00 10 липня (п’ятниця);

- на вул. Трудовій від вул. Чорновола до вул. Пілотської з 09.00 до 18.00 10 липня (п’ятниця) та з 22.00 10 липня (п’ятниця) до 6.00 11 липня (субота).

Управління житлово-комунального господарства сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!