Новини

МКП «Хмельницькводоканал» повідомляє (оновлено)

Сьогодні ремонтні бригади МКП «Хмельницькводоканал» продовжують роботи по ліквідації пориву водопроводу на вулиці С. Бандери, 57/1. На час виконання робіт водопостачання може бути призупинено.
Доповнено. Порив на вулиці С. Бандери, 57/1 локалізовано, наразі працюють над його усуненням. З 12.00 до 16.00 буде відсутнє водопостачання житлових будинків мікрорайону Озерна та проспекту Миру.
Оновлено. Через значну складність роботи триватимуть до 19.00. Відновлення водопостачання буде відбуватися після закінчення робіт.
Також проводяться ремонтні роботи по усуненню пориву водопроводу на провулку Гагаріна, 20 та заміні ділянки водопроводу на вулиці Тернопільській, 40.
Виконуються роботи по благоустрою території (усунення просідання землі на каналізаційних колекторах на перехресті вулиць Грушевського - Староміської).
Адміністрація МКП «Хмельницькводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!