Новини

Напередодні Дня молоді привітали активних молодих хмельничан

В останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Напередодні свята молодих та активних хмельничан привітали та побажали й надалі зберігати свій запал та долучатися до розбудови міста й держави. Із молодіжним активом Хмельницького зустрівся заступник міського голови Володимир Гончарук.

«Молодь завжди була на передовій, молодь завжди захищала інтереси, принципи. В українській історії є багато прикладів, коли саме молодь ставала рушієм змін – бій під Крутами, Революція на граніті, Помаранчева революція, Революція Гідності, коли молодь вийшла на майдан за європейське майбутнє. Розвиток і молодь це синоніми. Бажаю кожному з вас реалізовувати усі свої починання та мрії. Не боятися, рухатися вперед, прагнути до участі у державному управлінні, бізнесі, з часом владні покоління зміняться і ви станете владою, а ті принципи, які зараз будуть закладені, будуть використовуватися при управлінні державою», - сказав Володимир Гончарук.

Також Володимир Володимирович наголосив на важливості вивчення англійської мови, адже саме цією мовою ми можемо світу доносити свою українську унікальність, при тому важливо не забувати свою національну ідентичність.

«Ми є українці, ми є унікальні і маємо доносити це світу», - підкреслив заступник міського голови.

В свою чергу молодь подякувала міській владі за те, що завжди отримує підтримку у всіх своїх починаннях.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!