Новини

Михайло Кривак відповідав на телефонні звернення хмельничан

Сьогодні відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». Цього разу із хмельничанами спілкувався секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак. Протягом години зателефонувало дев’ять хмельничан.

На телефонну лінію звернувся мешканець будинку № 49 на вулиці Проскурівській. Чоловік розповів про шум, який створюють заклади громадського харчування, що розташовані поруч.

Михайло Михайлович пообіцяв, що муніципальна дружина, управління екології та благоустрою міста звернуть увагу на ситуацію. Також буде направлено відповідне звернення до поліції.

Активними були матері вихованців дошкільного закладу освіти №15 «Червона шапочка». Вони цікавилися графіком роботи дитячих садочків протягом літнього періоду, адже багато батьків під час карантину вже витратили щорічні відпустки.

«Ми вивчали питання роботи садочків і будемо дуже гнучкими в цьому напрямі, будемо реагувати на потреби батьків, адже розуміємо наскільки непростою є ситуація. Протягом липня-серпня в Хмельницькому будуть працювати чергові садочки, адже сьогодні 3900 дітей прийшли до дошкільних закладів, тоді як до карантину діток було майже 8 тисяч. Все буде залежати від бажання батьків віддавати дітей до дитячих садочків. Немає повного завантаження закладів і відповідно немає доцільності, щоб усі садочки працювали», - розповів Михайло Кривак.

Наступною звернулася мешканка будинку №62 на проспекті Миру. Жінка просила облаштувати контейнерний майданчик для сміття, адже після того як заварили сміттєпроводи, контейнери поставили дуже близько до будинку.

Михайло Михайлович пообіцяв, що питання буде вивчено та мешканці отримають відповідь.

Ще один хмельничанин просив вирішити питання із роботою ліфту в будинку № 113/1 на вулиці Північній, адже у багатоповерхівці проживають сім’ї з маленькими дітьми, яким важко з візочками підніматися на верхні поверхи.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!