Новини

Екобусу 2 роки!

Два роки поспіль у Хмельницькому курсує екобус, в який жителі міста здають небезпечні відходи. Офіс «Розумне довкілля. Хмельницький» вітає всіх жителів міста Хмельницького з цією датою і повідомляє, що впродовж цього періоду хмельничани здали 5519 кг батарейок, 1118,5 кг медикаментів, 27457 люмінесцентних ламп, 2182 термометри. Та головне те, наголошують в офісі, що Екобус — саме той проект, який з часом лише набирає обертів!

«Зараз ми співпрацюємо з надійними організаціями. Маємо позитивну динаміку, все більше людей приносить небезпечні відходи на утилізацію. Ведемо активну просвітницьку кампанію — бачили б ви, як тішаться діти у садочках, коли до них приїздить Екобус. А цього року ми додали ще 8 нових локацій. Як полюбляє казати Олександр Симчишин "працюємо далі"» - повідомляється на сторінці офісу «Розумне довкілля. Хмельницький» у Фейсбуці.

Фото з презентації Екобусу на його першій локації біля ТЦ "Дитячий світ" 15.06.2018 року.

Графік стоянок екобуса у червні.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!