Новини

В амбулаторії №10 на вулиці Зарічанській виконано значні обсяги робіт для покращення умов роботи лікарів та обслуговування населення

В амбулаторії загальної практики сімейної медицини №10 комунального підприємства «Хмельницького міського центру первинної медико-санітарної допомоги №2», що на вулиці Зарічанській, було виконано значні об’єми робіт. Це дозволило значно покращити умови як для лікарів, так і для хмельничан, які обслуговуються в цій амбулаторії. Зокрема, було зроблено поточний ремонт коридору, кабінетів лікарів, облаштовано приміщення очікування пацієнтів.

В рамках капітального ремонту було утеплено зовнішні стіни мінеральними плитами, влаштовано вхідний навіс та облаштовано пандус, що дозволить маломобільним групам населення без проблем потрапляти до приміщення амбулаторії.

Загалом на ремонті роботи було витрачено 442,5 тис. грн.

Завдяки виконаним роботам лікарі амбулаторії працюють в зручних умовах, мешканці мікрорайону обслуговуються в сучасній та комфортній амбулаторії.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!