Новини

На вулиці Січових стрільців завершується будівництво нової дороги

Фото: О. Волошин

На завершальному етапі знаходиться виконання робіт з будівництва магістральної дороги на вул. Січових стрільців у місті Хмельницькому. Вона з’єднає мікрорайон Озерна зі Старокостянтинівським шосе та розвантажить рух транспорту.

Дорога буде з чотирма смугами руху (кожна смуга шириною по 3,75 м), двостороннім тротуаром, зеленою зоною та зовнішнім освітленням.

За інформацією управління капітального будівництва департаменту архітектури містобудування та земельних ресурсів, на сьогодні вже влаштовано тротуар, металеве огородження бар'єрного типу, змонтовано опори зовнішнього освітлення з кабельними мережами, світлофорні об'єкти, виконується влаштування передостаннього (середнього шару) асфальтобетонного покриття та другорядних заїздів.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!