Новини

Протягом години на пряму телефонну лінію «Міська влада відповідає» звернулося дев’ятеро хмельничан

Відбулося традиційне спілкування представників міської влади з хмельничанами. Цього разу на телефонні звернення містян відповідав заступник міського голови Володимир Гончарук. Переважна більшість звернень стосувалася житлово-комунальної сфери.

Хмельничанин, який проживає на вулиці Польовій, просив звернути увагу на стан дороги на цій вулиці та засипати щебнем ями. Відповідне звернення щодо поточного ремонту ділянки дороги за дорученням заступника міського голови буде направлено до управління житлово-комунального господарства.

Звернулася на телефонну лінію пенсіонерка, яка проживає на вулиці Свободи, 16 а. Жінка скаржилася на загазованість повітря через автостоянку у дворі будинку.

Заступник міського голови пообіцяв вивчити ситуацію, але наголосив, що відповідно до законодавства подібні спірні ситуації вирішуються на зборах мешканців будинку.

Далі звернувся мешканець будинку №4 на вулиці Деповській, який розповів про те, що в їх будинку потрібно зробити капітальний ремонт каналізації. Цікавився термінами виконання цих робіт.

Ще один хмельничанин просив вирішити питання із роботою ліфту в будинку № 113/ на вулиці Північній, адже у багатоповерхівці проживають сім’ї з маленькими дітьми, яким важко з візочками підніматися на верхні поверхи.

Володимир Володимирович одразу зателефонував керівнику УМК «Центральна» та попросив направити працівника, щоб вивчити ситуацію та запропонувати шляхи вирішення.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!