Новини

Впродовж року у Хмельницькому буде відремонтовано близько 200 під’їздів

У місті активно ремонтують під’їзди у житлових будинках. Ремонтні роботи виконують працівники управляючих муніципальних компаній.

За останніх два тижні наведено лад у будинках, розташованих за адресами: вул. Кам’янецька, 82 (4-й під’їзд); вул. Кам’янецька, 111 (2-й і 3-ій під’їзд); вул. Тернопільська, 18 (1-й і 2-й під’їзд); вул. Козацька, 6/1; вул. Трудова, 40 (2-й під’їзд).

Сьогодні завершують ремонтувати під’їзди у дев’ятиповерховому будинку № 78 на вулиці Подільській, який обслуговує Комунальне підприємство «Управляюча муніципальна компанія ''Проскурівська''». Вже відремонтовано три під’їзди (пофарбовано панелі, металеві решітки на вікнах, перила, вхідні двері, побілено стелю). У третьому під’їзді замінили на нові поштові скриньки, придбані за кошти УМК. Креативні мешканці багатоповерхівки проявили ініціативу і розмалювали стіни в одному з під’їздів. Тепер щодня замість звичайних блакитних стін бачитимуть ніжні білі квіти (на фото).

Поточний ремонт триває і в першому під’їзді будинку № 14/2 на вулиці Соборній (на фото). Його виконують працівниці КП «Управляюча муніципальна компанія ''Центральна''».

Також УМК оновлюють під’їзди на вулицях Прибузькій, 26, Кам’янецькій, 82 (2-й під’їзд), Гагаріна, 60 (3-ій під’їзд), Курчатова, 91/1 (гуртожиток), Сковороди, 48 (3-ій під’їзд), Тернопільській, 18 (4-ий під’їзд), Трудовій, 17/2, Кармелюка, 12 (2-й під’їзд), на провулку Іподромному, 18 (1-ий під’їзд).

За інформацією управління житлово-комунального господарства загалом впродовж року заплановано відремонтувати 199 під’їздів.

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!