Новини

Дев’ять дзвінків пролунало під час прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає»

Сьогодні відбулася традиційна пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». На дзвінки хмельничан відповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук. За годину пролунало 9 дзвінків та було озвучено 13 питань.

Звернувся на телефонну лінію хмельничанин, який проживає на вулиці Бажана. Чоловік просив звернути увагу на розповсюдження борщівника, викосити небезпечну рослину на перехресті провулку Повстанського та вулиці Спортивної, східному схилі мосту, що на вулиці Трудовій.

«Ми щорічно викошуємо борщівник і виділяємо кошти з міського бюджету на боротьбу із цією небезпечною рослиною», - розповів Анатолій Нестерук.

Наступний дзвінок стосувався заїзду до будинку №1 на вулиці Попова. Жінка розповіла, що дорожні робітники поставили високий бордюр і таким чином обмежили можливість заїзду до будинку.

Анатолій Макарович пообіцяв особисто виїхати на місце, вивчити ситуацію і вирішити питання.

Два дзвінки було від мешканців вулиці Купріна. Хмельничани скаржилися на інтенсивний рух важковагового транспорту, який псує дорожнє покриття та призводить до руйнування приватних будинків.

Також хмельничанка просила усунути яму біля будинку №51 на вулиці Купріна. За словами жінки, під час дощу вода заливає весь тротуар і пішоходи не можуть пройти.

Заступник міського голови пообіцяв вирішити проблему.

Відповідаючи на запитання журналістів, Анатолій Нестерук наголосив на важливості розрахунку хмельничанами за спожиті житлово-комунальні послуги. Станом на 1 квітня поточного року борги споживачів перед комунальними підприємствами міста становлять 233 млн 396 тис. грн.

«Борги містян не дозволяють підприємствам проводити заплановані роботи в повному обсязі, а в подальшому накопичення боргів може призводити до перебоїв у наданні послуг. Закликаю хмельничан максимально розраховуватися за спожиті послуги, адже інших джерел надходження коштів у комунальних підприємств немає», - підкреслив Анатолій Нестерук.

За усіма проблемними питаннями, з якими телефонували хмельничани, надано доручення відповідним структурам з метою більш детально їх вивчити та повідомити про результати розгляду звернень.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!