Новини

У Хмельницькому продовжують роздавати продуктові набори тим, хто цього потребує

Крім підтримки самотніх стареньких у період карантину, з нагоди державних свят (Великдень, День вшанування в’язнів нацистських концтаборів, День Чорнобильської трагедії) вручили 1503 набори, у тому числі 150 багатодітним родинам, в яких виховуються 4 і більше неповнолітніх дітей та де виховується 3 дітей, серед яких є дитина з інвалідністю.

Відвідали у ці дні й інвалідів війни. У місті проживає 86 ветеранів - учасників Другої світової війни. Крім продпайків, вони отримали грошову допомогу (по 1000 грн).

До акції долучилась компанія OPTI, яка в рамках національного проекту благодійно доставляє продуктові набори спільно з Хмельницькою міською радою та Управлінням праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради.

Напередодні Дня матері продуктові набори отримають 105 матерів-героїнь.

Загалом вже роздали тим, хто цього потребує, майже 6000 продуктових наборів.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!