Запрошення до участі в тендері, відповідно до міжнародних правил Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) – Підвищення енергоефективності систем водопостачання та водоочищення: Реконструкція каналізаційних насосних станцій №2,7,12

Запрошення до участі в тендері (УКР)

Invitation for Tenders (ENG)

Текст запрошення

До участі в тендері, відповідно до міжнародних правил Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) – Підвищення енергоефективності систем водопостачання та водоочищення: Реконструкція каналізаційних насосних станцій №2,7,12 у місті Хмельницькому.

Міське комунальне підприємство «Хмельницькводоканал» має намір використати частину коштів фінансування, отриманих  від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО), Європейського Союзу (ЄС) і коштів співфінансування з місцевого бюджету на оплату  витрат по проекту «Підвищення енергоефективності систем водопостачання та водоочищення: Реконструкція каналізаційних насосних станцій №2,7,12 у місті Хмельницькому».

МКП «Хмельницькводоканал» запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що фінансуватиметься коштами НЕФКО та гранту, на придбання обладнання та виконання наступних робіт:

  1. Реконструкція каналізаційної насосної станції №2 із заміною насосів;
  2. Реконструкція каналізаційної насосної станції №7 із заміною насосів;
  3. Реконструкція каналізаційної насосної станції №12 із заміною насосів.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!