Новини

Національний перевізник у Хмельницькому безкоштовно доставляє на процедури гемодіалізу

Компанія OPTI у Хмельницькому за підтримки Хмельницької міської ради безкоштовно доставляє людей з нирковою недостатністю на процедури гемодіалізу. Соціальна ініціатива відбувається в рамках національного проекту «Місто чекає свого героя», який включає в себе чотири ініціативи:

  • За підтримки МОЗ України компанія безкоштовно перевозить лікарів у шести регіонах України (Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль, Рівне).
  • Спільно з місцевими органами самоврядування у Хмельницькому та Житомирі компанія безкоштовно допомагає доставляти соціальні продуктові набори.
  • Безкоштовне перевезення працівників національного штабу Центру громадського здоров'я України.
  • У зв'язку з проблемами транспорту, служба OPTI безкоштовно розвозить людей на процедури гемодіалізу у Хмельницькому, та планує запустити таку послугу і в інших містах.

Компанія домовилась із місцевою владою про «програму максимум» та «програму мінімум» для людей, яким потрібна дана процедура. «Програма максимум» включає в себе доставку всіх 58 людей, яким потрібна процедура коли не ходить весь громадський транспорт. Така програма реалізувалась як пілот на Великдень (понеділок).

«Програма мінімум» - це регулярні перевезення людей у ранкову (06.00-10.00) та вечірню зміну (18.00-22.00). Такі перевезення будуть здійснюватися до закінчення карантину в Україні. Компанія домовилась про регулярні поїздки на процедури для 40 людей три рази на тиждень.

Довідка:

Компанія OPTI (579) на ринку 14 років у 29 містах України.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!