Новини

Онлайн-трансляція брифінгу представників Духовної ради міста Хмельницького щодо святкування Великодня

Онлайн-трансляція брифінгу представників Духовної ради міста Хмельницького щодо святкування Великодня: https://www.facebook.com/hmmiskrada/videos/526278154947393/.

Участь у брифінгу, присвяченому святкуванню Великодня в умовах карантину, взяли керівники та представники основних християнських конфесій:

керуючий Хмельницькою єпархією Православної Церкви України, голова Духовної ради, митрополит Антоній Махота (на онлайн-зв’язку);

керуючий Кам’янець-Подільською єпархією Української Греко-Католицької Церкви, єпископ Іван Кулик;

єпископ Хмельницького обласного об’єднання Церков Християн віри євангельської Ростислав Мурах;

священик парафії Христа Царя Всесвіту Римо-Католицької Церкви Олександр Кушта;

пастор церкви «Зоря життя», секретар Духовної ради Ростислав Кудін;

пресвітер Церкви Євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія» Валерій Хома;

правлячий священик Свято-Георгієвського храму Української Православної Церкви протоієрей Олександр Давидюк.

Священнослужителі закликали вірян святкувати Великдень, єднатися у Христі духовно, але цього року, зважаючи на необхідність збереження життя та здоров’я людей, недопущення поширення пандемії коронавірусу в Україні та місті Хмельницькому, утриматись від відвідування Храму та звершувати молитви вдома, у колі найближчих.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!