Новини

На телефонні звернення хмельничан відповідав Анатолій Нестерук

Відбулася пряма телефонна лінія «Міська влада відповідає». На телефонні звернення хмельничан відповідав заступник міського голови Анатолій Нестерук. Впродовж години пролунало 12 дзвінків. Під час спілкування було порушено 15 проблемних питань.

Зокрема, вони стосувалися дезінфекції під’їздів житлових будинків, довезення до робочих місць людей, які працюють на підприємствах міста і проживають за межами обласного центру, сплати коштів підприємцями, що працюють на ринках, за утримання торгового місця, дотримання карантинних заходів водіями громадського транспорту тощо.

Першою зателефонувала мешканка мікрорайону Виставка. Хмельничанка висловила прохання, щоб всю продукцію, у тому числі й хлібобулочні вироби, продавали у крамницях міста, особливо у період карантину, виключно упакованою, аби уникнути зайвих контактів з продуктом.

«Ваше питання дуже слушне і ми обов’язково звернемося до керівництва «Хмельницького хлібокомбінату». Доручимо управлінню торгівлі розглянути це питання, аби хліб хмельничани купували уже упакованим. Обов’язково відреагуємо на Ваше звернення» - зазначив заступник міського голови Анатолій Нестерук, спілкуючись із заявницею.

Мешканка будинку №4 на вулиці Котляревського просила відремонтувати 100 м дороги цієї вулиці.

Анатолій Макарович повідомив додзвонювачці, що наразі можливо виконати тільки ямковий ремонт цієї ділянки дороги.

Жителька будинку на вулиці Калнишевського, звернулася з проханням прибрати стихійне сміттєзвалище поблизу колишнього цукрового заводу, що утворили недобросовісні мешканці міста.

Заступник міського голови повідомив жінці, що це сміттєзвалище неодноразово прибирали комунальні служби міста і попросив надалі повідомляти прізвища тих, хто викидає сміття у не встановлених місцях.

Сім’я у складі трьох осіб, які хворіють на цукровий діабет, просила допомогти продуктами харчування. Анатолій Нестерук запевнив, що допомогу вони обов’язково отримають.

Про результати розгляду звернень усі, хто телефонував на пряму лінію «Міська влада відповідає», будуть поінформовані письмово у встановлені законодавством терміни.

.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!