Новини

В Хмельницькому проведуть конкурс відеоробіт, присвячених Великодню

Великдень - є одним з найбільш очікуваних річних свят. Цей день наповнений надзвичайною теплотою і атмосферою духовності, він дарує нам надію на краще. У багатьох Великдень асоціюється з приходом весни й тепла. Для православних вірян цього дня закінчується Великий піст, починається головна седмиця. Навіть якщо людина не дотримується православних традицій, все одно до Великодня вона намагається прибрати домівку й відвідати рідних.

Тому до Великодня потрібно готуватися завчасно.

Як і будь-який інше свято, Великдень супроводжується певною атрибутикою - писанками і крашанками, пасками, а також різними саморобками. Звичайно, в магазинах є величезний вибір таких прикрас, але все більше людей намагаються власноруч виготовити невеличкі сюрпризи для рідних і друзів, або зробити домашній декор своїми руками.

Особливо креативні мами на Великдень не просто фарбують яйця і печуть паски, а намагаються зробити разом з дітьми великодні прикраси. Як правило для таких виробів своїми руками в хід йдуть доступні матеріали. Це дуже розвиває діток.

Великодні прикраси своїми руками не тільки доповнять ваш інтер'єр, але і стануть чудовим подарунком для рідних та близьких. Адже речі, зроблені власноруч, особливо цінні.

Управління молоді та спорту Хмельницької міської ради сьогодні оголошує конкурс на кращий відео майстер-клас з виготовлення Великоднього декору для оселі.

Запрошуємо надсилати Ваше відео на нашу електронну адресу:

E-mail: [email protected]

Найкращі відео будуть обрані 10 квітня 2020 року.

Переможці нагороджуються грамотами та подарунками, учасники – подяками .

Роботи-переможці розміщатимуться на сторінці управління молоді та спорту у соцмережі Facebook та на сайті управління не пізніше 13 квітня 2020 року.

Детальніше про умови конкурсу читайте тут.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!