Новини

Під час чергового засідання виконкому розглянули більше 50 питань порядку денного

Під головуванням міського голови Олександра Симчишина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Члени виконкому розглянули більше пів сотні важливих для життєдіяльності міста питань.

Зокрема, підтримали проект рішення про надання дозволу управлінню охорони здоров’я Хмельницької міської ради на передачу з балансу на баланс комунального підприємства «Хмельницький міський центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Хмельницької міської ради нежитлового приміщення по вул. Кам’янецькій, 14.

Також прийняли рішення про чотирьох квартир комунальникам.

Взяли до відома електронну петицію щодо відміни рішення про закриття відділення малоінвазивної хірургії Хмельницької міської лікарні. Об’єднання відділення малоінвазивної хірургії і хірургії № 1 міської лікарні не вплине на якість надання медичної допомоги хворим хірургічного профілю, лікування яких проводитиметься із застосуванням малоінвазивних методик.

На розгляд сесії буде внесено пропозиції про зміну розміру статутного капіталу міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал» та затвердження нової редакції статуту міського комунального підприємства «Хмельницькводоканал».

Значна частина питань стосувалася надання матеріальної допомоги, а саме прийняли рішення про одноразову матеріальну допомогу для 213 учасників війни, родин загиблих, людей з інвалідністю, батьків хворих діток на загальна суму 630 тисяч гривень.

Окремо члени виконкому розглянули питання, що стосується демонтажу тимчасової споруди, які не мають відповідних дозволів.

Також члени виконавчого комітету підтримали проекти рішень про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!