Новини

«Школа сучасного лідера» для студентів коледжів стартувала в Хмельницькому

Майже 60 студентів коледжів нашого міста беруть участь в «Школі сучасного лідера». Протягом трьох днів учасники освітнього проекту будуть не лише отримувати нові знання та навички, але й цікаві знайомства.

Із початком навчання присутніх привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

«Бажаю вам активно та цікавого навчання. Свідома молодь дуже важлива для розвитку нашої держави. Закликаю вас бути активними у громадському та суспільному житті нашого міста», - сказала Юлія Сергіївна.

Активна молодь має унікальну можливість пройти серію тренінгів, лекцій, практичних вправ та ігор. Також отримає можливість здобути організаційні та лідерські навички з побудови команди, тайм-менеджменту, медіаграмотності.

Школа сучасного лідера - частина громадсько-політичної навчальної програми, яку реалізовує Хмельницька міська рада. Організатор КУ «Молодіжний центр» у партнерстві з ГО «Молодь за краще майбутнє», Профі-тренінг студією та Новою генерацією міста.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!