Рішення виконавчого комітету

від 13.02.2020 № 81 "Про затвердження рішення щодо  надання житла та виключення квартир з числа службових"

Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 13.02.2020 № 81

Про затвердження рішення щодо  надання житла та виключення квартир з числа службових

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі,  звернення Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, Головного управління Національної гвардії України, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом Української РСР, постановою Ради Міністрів УРСР від 04.02.1988 р. № 37 «Про службові жилі приміщення», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити рішення житлової комісії Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області про надання Ліщишину Олексію Анатолійовичу, заступнику начальника відділу правового забезпечення ГУНП в Хмельницькій області – однокімнатної квартири  по вул. Старокостянтинівське шосе, 5/4, житловою площею 27,0 кв.м. Проживає в гуртожитку, який звільняє. Перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті. Квартира належить Головному управлінню Національної поліції в Хмельницькій області, надається згідно контрольного списку, знімається з квартирного обліку.
  2. Виключити з числа службових трикімнатну квартиру , житловою площею 56,9 кв.м, в якій проживає  Бєліков Вадим Вікторович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  3. Виключити з числа службових трикімнатну квартиру,житловою площею 44,2 кв.м, в якій проживає  Харченко Андрій Володимирович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  4. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру, житловою площею 33,0 кв.м, в якій проживає Марченко Олександр Павлович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  1. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру, житловою площею 32,7 кв.м, в якій проживає Стойка Богдан Васильович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  2. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру, житловою площею 33,1 кв.м, в якій проживає Кочин Віталій Петрович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  3. Виключити з числа службових трикімнатну квартиру, житловою площею 42,7 кв.м, в якій проживає військовослужбовець військової частини 3053 Жук Микола Станіславович.  Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  4. Виключити з числа службових трикімнатну квартиру, житловою площею 41,9 кв.м, в якій проживає військовослужбовець військової частини 3053 Бучко Тарас Михайлович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала.
  5. Контроль за виконанням  рішення  покласти  на  заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова    О. СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!