Рішення виконавчого комітету

від 09.01.2020 № 15 "Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води"

Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 09.01.2020 № 15

Про зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води

 

Розглянувши клопотання міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго», комунального підприємства «Південно-Західні теплові мережі», керуючись постановами Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» та від 24.12.2019 № 1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Міському комунальному підприємству «Хмельницьктеплокомуненерго», комунальному підприємству «Південно-західні теплові мережі»:

1.1. Провести зміни розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води по категорії  споживачів «населення» за грудень 2019 року у зв’язку із зміною ціни природного газу протягом опалювального періоду 2019-2020 років (без врахування зміни тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу, торговельної надбавки (націнки) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 №1082 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення,централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу», з коефіцієнтом перерахунку 0,88.

1.2. Відповідні зміни відобразити в платіжних документах споживачів за грудень 2019 року, надісланих у січні 2020 року.

1.3. Про зміну нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води інформувати споживачів через розміщення інформаційного повідомлення на офіційному веб-сайті міської ради та власних веб-сайтах.

2. Управлінню житлово-комунального господарства у встановленому порядку подати пропозиції до міського бюджету щодо передбачення коштів на компенсацію суми збитків міському комунальному підприємству «Хмельницьктеплокомуненерго» в сумі 7,8 млн грн та комунальному підприємству  «Південно-західні теплові мережі» в сумі  2,4  млн грн у зв’язку з проведенням зміни нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення, централізованого постачання  гарячої води споживачам (населенню) за грудень 2019 року.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Заступник міського голови    В. ГОНЧАРУК

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!