Зміни з 1 січня 2020 року рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів

 

Фінансове управління міської ради повідомляє про зміни з 1 січня 2020 року рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів

 

 

У зв’язку із запровадженням з 01.01.2020 року Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 року №1203, змінюється порядок відкриття бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів та відповідно реквізити.

Інформація щодо нових реквізитів бюджетних рахунків для зарахування з 01.01.2020 податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів розміщена на Веб-порталі Державної казначейської служби України www.treasury.gov.ua на сторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області в рубриці „Реквізити рахунків”.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!