Рішення міської ради

Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів

 

 

ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення позачергової тридцять шостої сесії

№17 від 24.12.2019 р.

 

Про розгляд пропозицій комісії з розгляду земельних спорів

 

Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, враховуючи протокол комісії з розгляду земельних спорів №6 від 29.10.2019 року, керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням другої сесії Хмельницької міської ради від 15.12.2010 року №21 «Про вирішення земельних спорів» зі змінами та доповненнями, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати пропозицію комісії з розгляду земельних спорів, відмови Спірідончук О.С. та Щупель Г.В. від погодження меж земельної ділянки площею 530 кв.м. для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул.Гоголя,53, Іващишину А.М. та Поспєловій Г.М. визнати безпідставними та розглядати Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) без їх погодження.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка і управління земельних ресурсів та земельної реформи.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Міський голова О.СИМЧИШИН

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!