Новини

Найщиріша, найдобріша, наймилосердніша акція від благодійного фонду "Карітас" відбулася

"Листи до Миколая" із найсміливішими мріями писали більше тисячі підопічних фонду - дітей-сиріт, вихованців інтернатів, діток, що хворіють чи опинилися у складній життєвій ситуації. Благодійний фонд мобілізував чиновників, підприємців, депутатів, педагогів і всіх, у кого добре серце, і здійснив дитячі мрії!

"І наші працівники, і депутати, і працівники навчальних закладів, і я особисто, - каже міський голова Олександр Симчишин, - долучилися до цього проекту".

А під час вручення подарунків тим діткам, що мешкають у Хмельницькому, митрофорний протоієрей Іван Данкевич - настоятель Хмельницького храму Різдва Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви, директор Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» отримав від очільника міста Олександра Симчишина відзнаку міського голови!

Акцію "Листи до Миколая" БФ "Карітас" проводить дев'ятий рік поспіль, цього року, кажуть, була не лише рекордна кількість листів - більше тисячі, але й рекордна кількість помічників - більше п'яти тисяч!

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!