Новини

Ще три хмельницькі родини отримали ключі від квартир

Сьогодні багатодітна родина, що має 10 дітей, а також сім'ї двірника та зварювальника КП "БРЕД" отримали довгоочікуване житло.

"Вручати ключі від квартир у свято Миколая - то вже наша добра традиція. Сьогоднішні новосели - особливі: це багатодітна родина і дві сім'ї комунальників, що працюють на робочих спеціальностях і їх зарплати не дозволяють придбати квартири. Також таким чином підвищуємо престижність роботи у комунальних службах. Загалом за 4 роки ми надали житло близько 280 родинам. Більшість з них - учасники війни і комунальники", - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

Лише у 2019 році квартири отримали 55 сімей - 30 учасників війни і 25 працівників комунальних служб та установ Хмельницького.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!