Новини

Команда СЗОШ №12 «Козачата» втретє здобула перемогу у фіналі брейн-рингу

Сьогодні відбувся фінал змагань брейн-рингу «Моя позиція». За ексклюзивний кубок міського голови та поїздку на екскурсію до Верховної Ради України змагалися команди спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 «Козачата» та Хмельницької гімназії №2 «Vivat, Хмельницький». Фінал видався надзвичайно напруженим та цікавим. В програмі було передбачено такі конкурси як: «бліц-питання», «старі вулиці Хмельницького», «знання – це сила», «чорна скриня», «мікрорайони міста» та «відомі хмельничани».

Традиційно перед початком гри команди та вболівальників привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій. Юлія Сергіївна закликала учасників команд зосередитися, а вболівальників підтримати своїх фаворитів, адже до перемоги та головного призу залишився лише один крок.

В ході гри п’ятикласники відповідали на бліц-питання, пов’язані із місцевим самоврядуванням та виборчим процесом в Україні, розгадували кросворди із назвами мікрорайонів Хмельницького, впізнавали відомих хмельничан. Завдання були непрості і вимагали від команд зосередженості та швидкого пошуку правильних відповідей.

В перерві між конкурсами творчі номери присутнім дарували юні артисти, вихованці Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва.

За результатами гри перемогу із рахунком 14:12 здобула команда «Козачата» СЗОШ №12. Варто відзначити, що у семи сезонах інтелектуальних змагань брейн-ринг «Моя позиція», котрі тривають від 2016 року, школярі цього навчального закладу уже втретє здобули перемогу та поїздку на екскурсію до Верховної Ради України.

Вітаючи переможців, Юлія Сергіївна зазначила, що міський голова залишає за собою право обрати ще одну команду цього сезону і подарувати їм можливість відвідати столицю України разом із переможцями різних інтелектуальних змагань.

Після церемонії нагородження керуючий справами вручила подяки Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради також заступникам шкіл міста з виховної роботи за організацію інтелектуальних змагань у рамках освітнього проекту «Місто-Діти-Влада».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!