Новини

Хмельницькі спортсмени достойно представили наше місто на всеукраїнській арені

В суботу відбувся фінал «Ukraine National Jiu-jitsu Challendge – 2019» з Бразильського джиу-джитсу в Києві. Наше місто представляли вихованці Хмельницької Академії ММА «Дамаск», дехто здобув безцінний досвід, а дехто досвід та перемогу. Кожен із спортсменів провів від 5 до 10 сутичок за день в двох розділах - Gi та Nou-gi. Наймолодший наш чемпіон Дмитро Павлюк (5 років) вперше вийшов на килим і вперше брав участь у змаганнях такого масштабу

Аміна Гончар здобула чотири перших місця, два у своїй віковій та ваговій і ще два у віковій категорії жінок, де здобула теж два перших місця, провівши сутички з дівчатами яким від 18 до 27 років, хоча їй лише 14 років.

За підсумками року будуть відібрані та відзначені федерацією, кращі спортсмени, клуби та академії, які отримають кубки та цінні призи.

Результати, розділ Gi
1 місце - Дмитро Павлюк (молодший)
1 місце - Аміна Гончар
2 місце - Максим Селіщев
2 місце - Матвій Тадля
2 місце - Віталій Задворний
3 місце - Назар Подолян

Розділ Nou-gi
1 місце - Злата Гончар
1 місце - Дмитро Лобода
1 місце - Максим Селіщев
1 місце - Аміна Гончар
1 місце - Віталій Задворний
2 місце - Дмитро Демчук
3 місце - Назар Подолян
3 місце - Яна Павлюк
3 місце - Гліб Соболь
3 місце - Вероніка Арабова

Вітаємо спортсменів з чудовим результатом і бажаємо подальших успіхів. Також висловлюємо вдячність та вітання тренеру Дмитру Павлюку, який підготував спортсменів.

14-15 грудня у місті Бровари пройшов Кубок України з кіокушинкай карате. І на цих змаганнях хмельничани здобули нагороди. Так, Олександр Тимець виборов перше місце в категорії 65-75 кг, Альона Вересняк теж здобула «золото» в категорії 50-55кг.
Також в рамках цих змагань відбувався чемпіонат України з кіокушинкай карате серед ветеранів. Хмельничанин Юрій Тарарєєв посів третє місце в категорії +90кг.

Вітаємо з чудовим результатом і бажаємо подальших успіхів. Також висловлюємо вдячність та вітання тренеру Івану Шимкову, який підготував спортсменів.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!