Новини

Заступники міського голови поспілкувалися із хмельничанами

Традиційно раз на місяць хмельничани мають можливість поспілкуватися із представниками влади завдяки прямій телефонній лінії «Міська влада відповідає» та виїзному прийому громадян у різних мікрорайонах Хмельницького. Цього разу заступник міського голови Андрій Бондаренко спілкувався із мешканцями центрального мікрорайону у приміщенні управляючої муніципальної компанії «Центральна» (колишній ЖЕК №1).

Хмельничани не були надто активними і за час прийому надійшло лише декілька звернень. Зокрема, мешканець будинку №34 на вулиці Кам’янецькій скаржився, що через неправильно обладнану каналізацію закладу громадського харчування, розташованого на першому поверсі, забивається загальна каналізація будинку і вода тече у підвал, де мешканці зберігають свої речі. Чоловіка також хвилювало, що це може негативно вплинути на фундамент будинку.

Ще декілька звернень надійшло від мешканця будинку №48 на вулиці Проскурівського підпілля. Чоловік скаржився, що в дворі будинку постійно збирається молодь, яка шумить, розпиває алкогольні напої та заважає мешканцям. Також він просив вирішити питання із освітленням двору.

Поспілкувавшись із мешканцями, які прийшли на особистий прийом громадян Андрій Євгенович дав доручення відповідним службам вивчити ситуацію та по можливості вирішити проблемні питання.

Під час традиційної прямої телефонної лінії «Міська влада відповідає» пролунав лише один телефонний дзвінок. Сьогодні на питання хмельничан відповідала заступник міського голови Галина Мельник.

Тема звернення стосувалася безхатька, який перебуває поблизу недіючого залізничного переїзду на перехресті Старокостянтинівського шосе та вулиці Проскурівської. Дозвонювач просив вирішити питання та прилаштувати чоловіка у відповідний заклад.

Галина Леонтіївна одразу дала відповідне доручення керівнику комунального закладу Центру соціальної підтримки та адаптації «Промінь надії» поспілкуватися із цим чоловіком та допомогти йому вирішити складну життєву ситуацію. Центр дає можливість повноцінного проживання протягом шести місяців та адаптуватися у суспільстві.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!