Новини

До 9 січня 2020 року триває прийом фотографій для участі у конкурсі “Різдвяний Хмельницький”

Виконавчий комітет Хмельницької міської ради ухвалив рішення про проведення фотоконкурсу «Різдвяний Хмельницький». Документом затверджено склад організаційного комітету – журі, який очолив секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак, та положення про проведення фотоконкурсу. Конкурс проводиться вдруге.

Засновником фотоконкурсу є виконавчий комітет Хмельницької міської ради. Організатори фотоконкурсу: Хмельницьке міське комунальне підприємство “Хмельницькінфоцентр”, управління культури і туризму.

До участі у конкурсі запрошуємо професійних фотографів й аматорів фотомистецтва незалежно від місця проживання та віку, а також дітей віком до 17 років. Термін подачі фотографій – з 2 грудня 2019 року до 9 січня 2020 року.

Фотоконкурс "Різдвяний Хмельницький" має на меті стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності жителів та гостей міста, підтримку, сприяння розвитку творчих зв'язків і обміну досвідом між фотографами, закріплення кращих традицій фотомистецтва, виявлення сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві.

Тож запрошуємо усіх фотографів взяти участь у конкурсі та поділитися із хмельничанами та гостями міста своїм баченням новорічної краси міста над Бугом.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно заповнити лист-заявку та надіслати її разом із фото на електронну адресу: [email protected]t з поміткою «На фотоконкурс». Учасник фотоконкурсу може подати не більше 10 фотографій.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!