Новини

Увага! Оприлюднено для обговорення проект регуляторного акта

Оприлюднюється проект регуляторного акта – проект рішення сесії Хмельницької міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення 2ї сесії міської ради від 12.12.2012 р. №18 із внесеними змінами і доповненнями».

Розробник – управління торгівлі Хмельницької міської ради.

Проект розроблений з метою створення належних правових, організаційних умов для реалізації можливостей суб’єктів господарювання здійснювати торговельну діяльність на території міста в тимчасових спорудах.

З повним текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради https://khm.gov.ua/uk/content/regulyatorni-akti (розділ «Регуляторна політика»).

Зауваження та пропозиції від населення міста приймаються в письмовій формі протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення вищезазначеного проекту та аналізу регуляторного впливу за адресою його розробника: управління торгівлі Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 88, тел. 65-11-41, електронна адреса – [email protected]

.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!