Новини

В Хмельницькому стартував новий спортивний проект для дошкільнят «COOL KIDS’ ATHLETICS»

Сьогодні міський Центр по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання, розпочав новий проект «COOL KIDS’ ATHLETICS». Змагання проводяться з метою прищепити любов до спорту у найменших жителів міста, адже спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й стати більш впевненими, дисциплінованими та навчитися працювати в команді.

Першими участь в проекті взяли вихованці середніх груп закладу дошкільної освіти №30 «Журавлик». Діти вболівали, змагались та чудово провели час. У програмі було багато цікавого: яскрава руханка, веселі легкоатлетичні естафети.
Кожен з вихованців отримав заряд позитивних емоцій та гарний настрій. А після розваг та спортивних занять, дошкільнята отримали солодкі подарунки від міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання.

У першій половині листопада легкоатлетичні естафети пройдуть в таких дошкільних закладах:

5 листопада - ДНЗ №30 "Журавлик";

6 листопада - ДНЗ №45 "Ялинка";

7 листопада - ДНЗ №53 "Веселка";

8 листопада - ДНЗ №20 "Білочка";

13 листопада - ДНЗ №39 "Котигорошко".

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!