Новини

Розваги на будь-який смак – Хмельницький продовжує святкувати

У Хмельницькому продовжуються заходи з нагоди відзначення 588-їрічниці від першої писемної згадки про наше місто. Мистецькі події різнопланові та розраховані на різні категорії глядачів. Так, біля торговельного центру «Дитячий світ» юні таланти Хмельницького подарували містянам концертну програму «Творчий політ у фантазійний світ». Своїми виступами глядачів розважали студенти гуманітарно-педагогічної академії, вихованці Палацу творчості дітей та юнацтва та інших мистецьких закладів.

Також тут можна було взяти участь у різноманітних майстер-класах та подивитися на роботи народних умільців.

О 15.00 на головній сцені свята біля кінотеатру імені Т. Шевченка свої музичні твори дарував естрадний оркестр головного управління Національної поліції у Хмельницькій області. Улюблені мелодії звучали в центрі міста. Хмельничани та гості міста насолоджувалися всесвітньовідомими джазовими композиціями та виступами солістів оркестру. Також в рамках концерту свій виступ містянами подарували мультиінструменталіст Віталій Коваль та художниця з пісочної анімації Валентина Токар.

Водночас у сквері імені Т. Шевченка народні колективи, які складаються з учасників старшого віку, виконували народні композиції. Після кожного виступу глядачі дякували виконавцям бурхливими оплесками.

На Проскурівській, 30 тим часом свої роботи демонстрували юні художники міста. Виставка робіт "Я - супергерой" приваблювала усіх хто прогулювався головною пішохідною вулицею Хмельницького.

Святкові заходи продовжуються.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!