Новини

День міста: парад супергероїв та шоу з гігантськими трансформерами

Справжньою подією цього року стала поява у місті супергероя – Хмельмена. Тепер Хмельницький, як його батьківщина, перетворився на Хмельвіль! Мати такого супергероя для міста надзвичайно відповідально, бо Супергерої надихають та зобов’язують!

О 16-ій годині У Хмельницькому вулицею Проскурівською пройшов парад супергероїв. Парадну ходу очолив Хмельмен та муніципальний естрадно-духовий оркестр з групою мажореток «Альфа».

Супергерої — це фантазійна форма втілення ідеалів та вподобань. Вони виступають носіями цінностей, вони завжди стоять на боці добра й відстоюють правду. Серед якостей, якими наділені супергерої, — сила, надія, чітка моральна позиція, потреба допомагати іншим. Але головне, що всі вони вірять у те, що зло має бути покараним, усе має бути справедливим, а той, хто зазнає кривди, має бути захищеним.

На майданчику поблизу торговельного центру «Дитячий світ» відбулася шоу – програма «Все одно добро закохає зло!» з велетнями - трансформерами, які особливо потішили малечу.

У шоу – програмі були:

  • вистава «Історії з коробки» народного молодіжного театру «Дзеркало»;
  • сили добра і зла: Хмельмен, українські супергерої, супергерої Марвел та ДС, гігантські трансформери – Бамблбі, Стінгер, Мегатрон, Iron Man (місто Івано-Франківськ);
  • Ігри та розваги;
  • Тематичний аквагрим.

Усі охочі мали можливість сфотографуватися з Хмельменом та його друзями-супергероями, добрими і веселими роботами-велетнями. Пам’ятне селфі можна було зробити і в тематичних святкових фотозонах, розташованих на вулиці Проскурівській.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!