Рішення виконавчого комітету

від 12.09.2019 № 749 "Про надання житлової площі громадянам міста"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 12.09.2019 № 749

Про надання житлової площі громадянам міста

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі,  звернення комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг,  управління охорони здоров’я, Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького, пропозиції робочої групи щодо забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, інвалідів війни з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній  операції та учасників бойових дій в АТО, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Україні, Інструкцією про організацію забезпечення житловими приміщеннями в Державній прикордонній службі України, затвердженої наказом Адміністрації Державної прикордонної служби України № 1040 від 20.12.2007 року, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг  та надати:

1.1. Філішену Василю Васильовичу, водію – однокімнатну квартиру .... Проживає в приватному будинку по ..., де залишається проживати сім’я власника. Перебуває на квартирному обліку з 13.04.2017 року в окремому списку громадян, які мають право на позачергове забезпечення житлом, як учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, ІІ категорія. Квартира належить комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг,  надається позачергово, знімається з квартирного обліку.

1.2. Личаку Івану Владленовичу, варнику бітуму – однокімнатну квартиру .... Проживає в приватизованому гуртожитку по ... Перебуває на квартирному обліку з 17.05.1990 року. Квартира належить комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, надається по черзі контрольного списку, з врахуванням приватизованих кімнат в гуртожитку, знімається з квартирного обліку.

  1.  

1.3. Шабатурі Любові Адамівні, виконробу – однокімнатну квартиру ... Проживає в приватизованій двокімнатній квартирі по ... де залишається проживати сім’я сина. Перебуває на квартирному обліку з 22.01.2015 року. Квартира належить комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг,  надається позачергово, згідно рішення зборів трудового колективу від 09.08.2019 року, знімається з квартирного обліку.

  1. Затвердити рішення адміністрації та профспілкового комітету управління охорони здоров’я та надати:

2.1. Бойко Аллі Іванівні, бухгалтеру І категорії – однокімнатну квартиру ... Проживає в гуртожитку по ... На квартирному обліку при виконавчому комітеті з 10.07.2003 року. Квартира належить управлінню охорони здоров’я, надається згідно з п. 53, 58 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, знімається з квартирного обліку.

2.2. Кузьменко Тетяні Сергіївні, провізору клінічному – однокімнатну квартиру.... Проживає в приватизованій квартирі .... На квартирному обліку при виконавчому комітеті з 19.07.2018 року. Квартира належить управлінню охорони здоров’я, надається згідно з п. 53, 55, 58 Правил обліку громадян,  які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, з урахуванням приватизованої частки, знімається з квартирного обліку.

  1. Затвердити спільне рішення командування та житлової комісії Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького та надати Чуприні Анатолію Васильовичу, солдату запасу – двокімнатну квартиру ... Зареєстрований по  .... На квартирному обліку з 08.02.2012 року. Квартира належить Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького, надається позачергово, як звільненому в запас, знімається з квартирного обліку.
  2. Розглянувши пропозиції робочої групи щодо забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали участь в АТО, інвалідів війни з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та учасників бойових дій в антитерористичній операції та надати Крученюку Дмитру Сергійовичу - учаснику бойових дій, 1 чол., однокімнатну квартиру ... На квартирному обліку з 08.11.2011 року на загальних підставах та з 105.2015 року в пільговому списку громадян, які мають право на першочергове отримання житла, як учасник бойових дій. Проживає по ... де залишаються проживати власник квартири, мати та брат. Знімається з квартирного обліку.
  3. . Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на  заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!