Новини

Підбито підсумки фотоконкурсу "Хмельницький крізь об’єктив"

Під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Юлії Сабій відбулось засідання конкурсного журі з визначення переможців фотоконкурсу "Хмельницький крізь об’єктив", присвяченого 588-ій річниці міста Хмельницького і який традиційно проводиться напередодні Дня міста. Свої роботи на розгляд журі могли подавати як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва.

Цьогоріч свої творчі роботи представили 66 учасників, серед них 42 учасника дорослих, які представили 322 фото, 24 фотографи молодшого віку подали до участі в конкурсі 121 фото. Загалом на конкурс подано 443 роботи.

Члени журі відібрали 50 кращих робіт на виставку, яка розміститься у виставковій залі музею-студії фотомистецтва, а також визначили переможців у кожній із номінацій конкурсу. Переможців конкурсу буде оголошено та нагороджено під час урочистого відкриття виставки, що відбудеться 26 вересня о 16.00 год. у приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!