Рішення виконавчого комітету

від 12.09.2019 № 761 "Про втрату чинності пункту 6 додатку до рішення виконавчого комітету від 14.03.2002 року № 209 та надання дозволу гр. Малишевій В.Г. на облаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням торгівельн

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 12.09.2019 № 761

Про втрату чинності пункту 6 додатку до рішення виконавчого комітету від 14.03.2002 року № 209 та надання дозволу гр. Малишевій В.Г. на облаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням торгівельного павільйону по вул. Гарнізонній - зупинка «Поліклініка № 3» (рух в напрямку до вул. Довженка)

 

Відповідно до п. 6 додатку до рішення виконавчого комітету від 14.03.2002 року № 209 «Про надання дозволу фізичним та юридичним особам на влаштування зупинок для чекання пасажирами громадського транспорту з встановленням павільйонів та кіосків для здійснення підприємницької діяльності» приватному підприємцю Перфільєву Ігорю Миколайовичу було надано дозвіл на влаштування зупинки для чекання пасажирами громадського транспорту з встановленням павільйону для роздрібної торгівлі на транспортній зупинці «Готель» (напрямок руху диспетчерський пункт) по вул. Гарнізонній (нова назва - зупинка «Поліклініка № 3»).

За інформацією, наявною в управлінні торгівлі та департаменті архітектури, містобудування та земельних ресурсів міської ради, приватному підприємцю   Перфільєву І.М. паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності за вищезазначеною адресою не видавався, договір про встановлення особистого строкового сервітуту з приватним підприємцем не укладався.

Крім цього, за даними департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів, термін виготовленого на підставі рішення виконавчого комітету від 14.03.2002 року № 209 архітектурно - планувального завдання від 18.03.2002 року № 90 закінчився.

Враховуючи вищевикладене, розглянувши звернення гр. Малишевої В.Г. та клопотання управління транспорту та зв’язку, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про автомобільний транспорт», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визнати таким, що втратив чинність пункт 6 додатку до рішення виконавчого комітету від 14.03.2002 року № 209 «Про надання дозволу фізичним та юридичним особам на влаштування зупинок для чекання пасажирами громадського транспорту з встановленням павільйонів та кіосків для здійснення підприємницької діяльності».

2. Надати дозвіл гр. Малишевій В.Г. на облаштування зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту з встановленням торгівельного павільйону, загальною площею 40 м2, у тому числі: торгівельний павільйон - 20 м2, зупинка - 20 м2, по вул. Гарнізонній - зупинка «Поліклініка № 3» (рух в напрямку до вул. Довженка), на умовах додаткового навантаження у вигляді встановлення павільйону для очікування пасажирами громадського транспорту по вул. Зарічанській - зупинка «вул. Перемоги» (рух в напрямку до вул. С.Бандери) та благоустрою прилеглих територій.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку, департамент архітектури, містобудування та земельних ресурсів та заступника міського голови А.Бондаренка.

 

Міський голова  О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!